360 graden Videomapping

‘Google Streetview vanaf het water’

Wat is 360 graden Videomapping?

Met speciale HD-camera’s maken wij panorama’s van 360 graden vanaf het water. De kwaliteit van de beelden is verbluffend. Deze beelden kunt u direct bekijken op uw computer en laptop. Als u, om welke redenden dan ook, later de situatie nogmaals wilt bekijken, hoeft u niet naar buiten, maar kunt van achter uw computer de situatie bekijken.

Eenvoudige bediening

In de viewer navigeert u eenvoudig door de video met muis of pijltjestoetsen. U kunt de kademuren vanuit verschillende richtingen en hoeken bekijken.

Tijdsbesparend

Doordat u niet fysiek naar een locatie toe moet, bespaart het u tijd en geld. Bovendien bent u niet afhankelijk van de weersomstandigheden.

Risicogestuurd inspecteren

Stel u beheert een kademuur (walmuur), die gefundeerd is op houten palen, maar u heeft er geen duidelijk beeld van. U weet het aantal niet, de afmetingen niet,  de staat van onderhoud niet, etc. Wat kunt u doen?

Vier scenario’s

1. U doet niets en hoopt maar dat het goed gaat.

2. U wacht tot de kademuur ernstige schade vertoont en hoopt dat u dan budget krijgt. Resultaat: Veiligheid in gevaar en hogere herstelkosten dan noodzakelijk.

3. U laat een duikinspectie uitvoeren. Resultaat: Kostbare methode met beperkt resultaat.

4. U laat een inspectie uitvoeren met (3d) sonar en videomapping. Resultaat: Goed (in)zicht en daardoor professioneel beheer.